Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

1η Οκτωβρίου... και χρόνια πολλά παππού, χρόνια πολλά γιαγιά

Παγκόσμια ημέρα γηρατειών έχει χαρακτηριστεί η σημερινή ημέρα..Παππούς και γιαγιά...δυο άνθρωποι που και μόνο στη σκέψη τους γλυκαίνει κ χαίρεται η καρδιά...δυο άνθρωποι με μια τεράστια αγκαλιά να μας κρύψουν μέσα...μια αγκαλιά γεμάτη αγάπη και θαλπωρή...

σας αγαπάμε πολύ παππού και γιαγιά!

αφιερωμένα ...

Τη γιαγιά μου την αγαπώ τόσο πολύ,
μέχρι τον ουρανό.
Όταν είναι κουρασμένη πέφτω στην αγκαλιά της και τη φιλώ
και χαίρεται όσο και εγώ!
Νικολέτα Δουρούμη, Έ τάξη

Τη γιαγιά και τον παππού αγαπώ
είναι κάπου εκεί ψηλά στον ουρανό.
Αχ πόσο θα θελα μαζί να τους δω
να τους πω πόσο τους αγαπώ!
Αναστασία Χάλλεσι, Έ τάξη

 Η παρουσία των παππούδων και των γιαγιάδων στη ζωή μας είναι πάρα πολύ σημαντική. Μας γεμίζουν με αγάπη, μας φέρονται όμορφα, μας λένε ιστορίες από τα παλιά. Μας κάνουν όλες τις χάρες μας, μας παίρνουν παγωτά, μας πηγαίνουν στο λούνα παρκ, μας καλύπτουν στους γονείς μας και χαίρονται μαζί μας. στεναχωριέμαι που ο δικός μου παππούς έφυγε από τη ζωή, ήταν ο καλύτερος παππούς του κόσμου. Βέβαια έχω τους άλλους παππούδες που και αυτοί καλοί είναι, αλλά εκείνος ήταν ξεχωριστός. Μαζί του έχω πολλές γλυκές στιγμές να θυμάμαι και όμορφες αναμνήσεις.
Γιώργος Αλεξόπουλος, Έ τάξη 

 Η γιαγιά και ο παππούς είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μας.Είναι οι γονείς των γονιών μας. Μας αγαπούν πολύ και εμείς τους λατρεύουμε.μας φροντίζουν με αγάπη, παίζουν μαζί μας και μας πηγαίνουν βόλτες. Είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε γιατί μας μαθαίνουν ωραία πράγματα. Το συναίσθημα που νιώθουμε δεν περιγράφεται με λόγια. Είναι υπέροχο, άψογο, φανταστικό, τέλειο να το νιώθεις. Ο,τι και αν γίνει αυτοί οι άνθρωποι θα μας αγαπούν πάντα για αυτό και εμείς δεν πρέπει να τους ξεχνάμε και να τους έχουμε στη ζωή μας.
Σοφία Αλευρά, Έ τάξη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου