Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Επιτυχίες στον αθλητισμό

Τα παιδιά μας διαπρέπουν και στον αθλητισμό...

«Νοῦς ὑγιὴς ἐν σώματι ὑγιεῖ»




Στο πλαίσιο της προαγωγής του αθλητισμού εντός της σχολικής κοινότητας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί ειδική τελετή στο 1ο Δημοτικό Μεσσήνης για την βράβευση των συμμετεχόντων μαθητών στον αγώνα των 3 χιλιομέτρων του 8ου Μαραθώνιου Μεσσήνης 2013.
Επιδόθηκαν διπλώματα τερματισμού με αναγραφόμενο τον καθαρό χρόνο τερματισμού σύμφωνα με την ηλεκτρονική χρονομέτρησης στους κάτωθι μαθητές : Δημητροπούλου Δήμητρα, Νάσοβιτς Ουρανία, Μιροσνιτσένκο Ειρήνη, Μυστριώτης Ανδρέας, Νάσοβιτς Σοφία, Νάσοβιτς Μαρία, Γαϊτάνης Σταύρος, Αμάραντος Αθανάσιος, Φράγκος Στέφανος, Πετρόπουλος Γεώργιος, Χαρλέπα Ηλιάνα, Κωτσοβολου Ελένη, Πετρουλάκη Δήμητρα, Ζαφειρόπουλος Δημήτρης, Βασιλαδιώτης Θεόδωρος, Κωστοπούλου Σταυρούλα, Χαρλέπα Κωνσταντίνα, Γιαννοπούλου Τζοβάννα, Κωστοπούλου Σταυρούλα, Ξαπλαντέρης Σταύρος και Βασιλαδιώτης Αθανάσιος.
Τις απονομές έκαναν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης Γιώργος Παπαδόπουλος και ο διευθυντής του σχολείου Νίκος Μακαρούνης. Ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε επίσης τον διευθυντή του σχολείου και τον γυμναστή Κώστα Κουβαρά για την συμβολή τους στη συμμετοχή των μαθητών του σχολείου.

- See more at: http://ikyparissia.blogspot.gr/2013/04/1-dim-sxoleio-messinis.html#sthash.fIj66OAD.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου